به نظر مي رسد هافبک فرانسوي شياطين سرخ بالاخره تصميم خود را گرفته است.
یونایتد فنز – قرارداد اين هافبک 28 ساله تابستان آينده به اتمام مي رسد و مذاکرات او با هيئت مديره يونايتد بر سر تمديد قرارداد بيش از پيش به طول انجاميده است.
يک منبع نزديک به اين بازيکن به L’Equipe گفته است که او با تمديد قرارداد موافقت خواهد کرد به اين شرط که بالاترين دستمزد را در ليگ برتر دريافت کند.
اين امر مستلزم آن است که شياطين سرخ قراردادي به ارزش بيش از 500 هزار پوند در هفته به پوگبا ارائه دهند که دستمزد فعلي رونالدو فوق ستاره کهنه کار آنها است.
پوگبا روز دوشنبه جلسه تمريني تيم ملي فرانسه را ترک کرد و گزارشها حاکي از آن است که او به دليل کشيدگي عضلات ران بين 8 تا 10 هفته از ميادين دور خواهد بود.
بزرگترین اشتباه ممکن تمدید با این انگله
دقیقا بره ک برنگرده بازیکن پرحاشیه بدرد نخور انگل
سلام گلم
این انکل نیست، انگل واقعی سولسشر و گلیزرها هستن که اینا رو نابود کردن، رشفورد و مارسیال و ون دبیک که دیگه پوگبا نیستن، همین فرناندز اگه یه مربی درست حسابی داشت هرسال بهترین بازیکن جهان میشد
بازیکن خوبیه ولی بگیر نگیر داره