ستاره ویارئال در تیررس غول های جزیره قرار گرفته است.
یونایتدفنز- منچستریونایتد و لیورپول علاقه خود به آرنات دانجوما، مهاجم ویارئال را تشدید کرده اند. این بازیکن 25 ساله پس از یک فصل درخشان تحت هدایت اونای امری، توجه بسیاری از باشگاه های مطرح اروپا را به خود جلب کرده است.
مارکا می گوید دانجوما یک بند آزادسازی 45 میلیون پوندی در قراردادش دارد که تابستان امسال معتبر است. گفته می شود که تعدادی از باشگاه های لیگ برتری پس از اولین فصل خیره کننده دانجوما در ویارئال و پس از انتقال 21 میلیون پوندی از بورنموث به زیر دریایی ها، در حال جستجو و بررسی وی هستند.
گزارش ها در اوایل فصل حاکی از آن بود که بند آزادسازی دانجوما نزدیک به 65 میلیون پوند است. اما منابع نزدیک به این بازیکن اکنون تایید کرده اند که در واقع 20 میلیون پوند کمتر از آن است. این خبر به عنوان موسیقی دل انگیز به گوش تیم هایی مانند منچستریونایتد و لیورپول خواهد رسید.
یونایتد ماه گذشته نمایندگانی را برای تماشای دانجوما فرستاد و دید که او در پیروزی شوکآور 1-0 در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ گل برتری را به ثمر رساند. لیورپول نیز که قرارداد محمد صلاح و سادیو مانه را هر دو در پایان فصل آینده پایان یافته میبیند، از طرفداران دانجوما هستند.