سولشر پس از پیروزی مقابل ساوتهمپتون در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد.
یونایتدفنز – اوله در رابطه با بازی گفت:
منچستریوتایند هرگز متوقف نمی شود. هرکدام از بازیکنانم عالی بودند. هیچ شانسی وجود نداشت که دست از تلاش بردارند. این ویژگی برای یک بازیکن منچستریونایتد ویژگی مهمی است.
همیشه در مسابقات گزینه های دیگری هم دارید. در بازی امروز ۶-۵ فرصت مسلم گلزنی داشتیم بنابراین وقتی شانس داریم باید از آن استفاده کنیم. تلاش های مان سرانجام جواب داد. بین دو نیمه کاملا خونسرد بودم. مهم بود که گل بعدی را نخوریم و در زدن گل پیش دستی کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت:
ما داریم بهتر میشویم و پیشرفت میکنیم. این دقیقا چیزی است که من میخواهم ببینم.امیدوارم دخیا برای بازی چهارشنبه آماده باشد ولی مطمئن نیستم. البته هندرسون امروز بسیارخوب عمل کرد.
هندرسون از آن دسته دروازه بان هایی است که به ارتباط کلامی علاقه دارد. او دوست دارد تیم راه سازماندهی کند. دین امروز چند سیو خوب داشت و مطمئن ظاهر شد. در نیمه دوم ما بسیار خوب بازی کار کردیم. این یکی از آن دسته بازیهایی بود که برنده شدن بهترین خروجی بازی نیست، من حتی با نتیجهی ۲-۲ هم بسیار به تیم افتخار میکردم به خاطر اینکه خیلی خوب بازی کردیم.
اوله در رابطه با کاوانی گفت:
قطعا تاثیر بزرگی داشت. او مهاجمی هست که دوست دارد در عرض تیرک ها حرکت کند و تحرک زیادی دارد. ادینسون میخواهد از مدافع مقابلش جلو بزند و من کاملا از عملکردش رضایت دارم. کاوانی در تمرینات، رختکن و حتی موقع غذا خوردن خیلی تیزبین است. او میداند که چه غذایی میخواهد بخورد و چه مقدار زمان برای ریکاوری نیاز دارد. ادینسون همه چیز را میداند!
به نظر من در تمام طول بازی خوب بازی کردیم و موقعیت های بزرگی ایجاد کردیم. البته آنها بازیکن با کیفیتی مانند واردپروس را دارند که دفاع در برابر آنها همیشه دشوار است. با ورود به نیمه دوم، ما باید تغییراتی ایجاد می کردیم و ادینسون کاوانی تأثیر بسزایی داشت. می دانیم که او یکی از باهوش ترین و بهترین مهاجمان در زمین است. او می تواند خطرناک باشد زمانی که جلوی شما قرار بگیرد.
ما بازیکنان یکسانی نیستیم و من او را نساخته ام، او خودساخته است. حرکات او در محوطه جریمه مرا یاد حرکات اندی کول می اندازد. او بسیار خوب و دارای زمان بندی عالی است.
وی در پایان عنوان کرد:
می توانیم نقطه ای مرکزی در محوطه جریمه حریف داشته باشیم و این برای ما حائز اهمیت است. از زمان جدایی لوکاکو مهاجمی با این ویژگی ها نداشته ایم. آنتونی و راشفورد مهاجمانی با ویژگی های متفاوت هستند. خواهان بازی کردن ادینسون بودیم. می دانستیم آمادگی بدنی اهمیت بالایی خواهد داشت و نگهداری امثال دونی، فرد و ماتیچ در زمین نیز برای ادامه بازی مهم بود.
“فضای خالی” بهترین دوست کاوانی در محوطه جریمه است و این حرفی است که سر الکس فرگوسن همیشه به من می گفت. ادینسون در مناسب ترین زمان ممکن در فضای خالی ایجاد شده قرار می گیرد.
الکس تلس در اواخر بازی مصدومیت کوچکی داشت، اما خوشبختانه مشکل بزرگی نخواهد بود. امیدواریم پوگبا و مک تومینای فردا تمرینات تیمی را شروع کنند، مطمئن نیستم اما امیدوارم.